Ste pripravljeni doseči svojo vizijo?

VZEMITE PRIHODNOST V SVOJE ROKE

Dostopno vodenje in mentorstvo za vašo osebno rast, z uporabo preverjenih metod, ki delujejo. Poiščite svoje ravnovesje telesa in uma, vzpostavite stik s seboj in se zazrite v prihodnost.

Želim se udeležiti delavnice

POIŠČITE MOTIVACIJO IN INSPIRACIJO

Sodelujte, razmislite in delite svoje želje, vizijo in ideje. Začnite se zavedati v čem ste že dobri in kje lahko napredujete. Zastavite si osebne ali poslovne cilje in začnite uživati v stvareh, ki vas navdihujejo in za katere se je vredno truditi.

Delavnico želim podariti prijatelju

Naše življenje in okolica se danes spreminjajo hitreje kot kadarkoli prej. Razlogi so lahko različni, lahko so posamezni ali celo kombinacija: nepredvidljive gospodarske spremembe, ljubezenska nesigurnost, finančna neodvisnost. Razlogov je lahko še več, če skrajšam, vsi razlogi zahtevajo od človeka odpornost in vztrajnost za dokončanje svoje naloge. Ta vztrajnost pa mora izvirati iz globokega razumevanja sebe “kdo sem jaz”.

Prihodnost je negotova, ko ni jasnih pravil ali performančnih kriterijev, takrat je potreben drugačen pristop. Ta trening je namenjen posameznikom, da se lažje spopadejo z življenskimi spremembami in postanejo spretni pri sprejemanju odločitev.  

V poplavi informacij nam je zelo pomembno, da se zna posameznik odzivati na spremembe v okolici in da so njegove odločitve v čim večji meri povezane z njegovimi željami. Na ta način posameznik poveča osebno zavezo za dosego cilja.

Želim se udeležiti delavnice

Delavnica

Udeleženci lahko od 3 urne delavnice pričakujejo, da bodo bolje razumeli sebe. Ker je delavnica narejena v sklopu skupine, deluje motivacijsko in preko poslušanja drugih, tudi inspiracijsko. Fraza: “Da boste lahko najboljša verzija sebe, se morate najprej dobro poznati”, povzame poanto tega treninga. Najboljši del delavnice pa je, da je narejena preko sproščujoče igre z uporabo Lego Serious Play metode. Na ta način lahko naši domišljiji pustimo prosto pot in odkrijemo skriti potencial.
Trening ima izrazit “coaching” občutek, kar nam dovoli vpogled v lastno introspekcijo in je zelo vzpodbujajoč a obenem zahteven.


Imate dodatno vprašanje?

Vpišite spodnje podatke in kmalu Vas kontaktiramo

Osebni kontakt: +386 31 356 781 Anže Bečaj

Vaše ime *
Vaš E-mail *
Vaš telefon
Vaše sporočilo *